Home


hondencrèche en dierenpension A2 Culemborg:
bij ons is uw huisdier ook op vakantie!
hondencrèche en dierenpension A2 Culemborg:
bij ons is uw huisdier ook op vakantie!


Vertrouwde huisdierenopvang tijdens werk of vakantie

Wilt u uw trouwe viervoeter niet de hele dag alleen thuislaten als u aan het werk bent? Of gaat u op vakantie of een weekend weg? Wij bieden een gezellig en diervriendelijk verblijf aan uw hond en kat in onze hondendagopvang en ons honden- en kattenpension. Wij verzorgen uw dier vakkundig en met veel enthousiasme en persoonlijke aandacht. Door onze kleinschaligheid, leren wij elk dier goed kennen. Uw dier is bij ons in vertrouwde handen!

Hondencreche en Dierenpension A2 Culemborg is zeer goed bereikbaar op 2 minuten van de A2 (afslag Everdingen) en is 7 dagen per week geopend. Wij zijn het dierenhotel bij uitstek voor Culemborg, Leerdam, Nieuwegein, IJsselstein, Utrecht en omstreken. Wij raden u aan om tijdig te reserveren.

U bent van harte welkom voor een bezichtiging (vakantieweken uitgezonderd). U kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken. Wilt u alvast een indruk krijgen van wat wij uw huisdier te bieden hebben? Klik dan op de foto voor een rondleiding.

Wij hopen uw hond of kat binnenkort te mogen verwelkomen!

Lody en Hester DierenpensionA2Culemborg

Over ons...


Dierenpension A2 Culemborg Hester
Dierenpension A2 Culemborg Lody

Wij zijn Lody en Hester van Wiggen. Na meer dan 10 jaar ervaring als fysiotherapeut en personeelsadviseur, hebben wij het roer omgegooid en zijn wij vanuit liefde voor dieren in juni 2006 gestart met Hondencrèche en Dierenpension A2 Culemborg. Professionaliteit en de kwaliteit van de zorg voor onze gasten staan bij ons hoog in het vaandel.

Wij vinden het belangrijk dat onze gasten het goed naar hun zin hebben en om hun welzijn en gezondheid in de gaten te houden. Daarom kiezen wij er bewust voor om kleinschalig te zijn en samen met onze gediplomeerde medewerksters Linda Voorwerk en Corine Zomer alle dieren zelf te verzorgen. Wij zijn een erkend stagebedrijf en lid van brancheorganisatie Dibevo.

Kenmerkend in onze werkwijze is dat wij bij de honden in groepen werken, wat voor de sociale hond als roedeldier heerlijk is. Ook de katten lopen bij ons vrij rond en komen allemaal goed aan hun trekken door een gevarieerd aanbod in de kattenruimte.

Wij investeren continu in ons dierenpension, waardoor wij de term hondenhotel en kattenhotel met sterren waardig zijn. Wij zijn trots op wat we onze gasten te bieden hebben!

Volg ons op Facebook

 

mvo logoMVO

Wij vinden het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Zo wordt de elektriciteit voor het bedrijf opgewekt met zonnepanelen. Maar we doen nog veel meer. Klik hier als u wilt weten wat de zonnepanelen op dit moment opwekken of als u wilt weten wat wij nog meer doen op het gebied van duurzaamheid.

FacebookTwitter Youtube