Kattenpension


 

In ons kattenpension is uw kat ook op vakantie!

Let op: vanaf 1 september 2022 is ons kattenpension alleen geopend in de schoolvakanties regio midden.

De best mogelijke verzorging van uw kat is voor ons het uitgangspunt. Wij geven veel persoonlijke aandacht aan uw kat om er voor te zorgen dat uw kat een prettige vakantie heeft. Elke kat komt goed aan zijn trekken door een gevarieerd aanbod aan ligplekken, krabpalen en speeltjes en de mogelijkheid om naar buiten te gaan. Wij brengen aan het einde van het verblijf altijd persoonlijk verslag aan u uit. Kijkt u om een indruk te krijgen eens in ons fotoalbum.

kattenpension

 

kattenpension-vrolijke ruimte

 

Vrolijke ruimte

Wij beschikken over twee mooie ruimtes met voor elke kat wat wils. Uw kat loopt los in de vrolijke en verwarmde binnenruimte en kan zich ook volop buiten vermaken. Uw kat kan heerlijk liggen op een luie stoel, in een holletje of in een hangmand. De actieve kat kan achter speelgoedmuizen en balletjes jagen. Omdat het pension voor alle katten nieuw terrein is, vertonen ze geen territoriumgedrag waardoor elke kat zich op zijn gemak kan voelen.
kattenpension-nachtverblijf

 

Privéruimte

Sommige katten lopen bij ons dag en nacht vrij rond in de ruimte. Katten die we gecontroleerd voeren brengen de avond en zonodig de nacht in een eigen verblijf door. Het nachtverblijf is voorzien van een warm dekentje, een krabmatje, een kattenbak en vers drinkwater. Hier komt uw kat helemaal tot rust. Desgewenst kunt u ook het eigen mandje van uw kat meegeven. Voor meerdere katten uit één gezin hebben wij duo-verblijven.
kattenpension-eten en drinken

 

Eten en drinken

Wij bieden uw kat brokjes van Prins multicat, een premium kwaliteit natuurvoer, en Royal Canin fit 32 en houden goed in de gaten of uw kat goed eet en drinkt. Voor kieskeurige katten hebben wij andere voersoorten achter de hand. 
Doordat wij de mogelijkheid hebben om katten individueel te voeren in een eigen (nacht)verblijf, kunnen we indien gewenst ook rekening houden met eigen (dieet)voer.
 Medische zorg

Gebruikt uw dier medicijnen? Geef voldoende medicijnen met een duidelijke gebruiksaanwijzing aan ons. U kunt er van op aan dat wij uw dier de medicijnen op de juiste tijd en manier zullen toedienen.
Stel ons op de hoogte als uw dier geblesseerd is of onlangs ziek is geweest, dan kunnen wij daar de nodige aandacht aan schenken.

Mocht uw dier ondanks onze optimale zorg onverhoopt ziek worden, dan zullen wij zo mogelijk in overleg met u een dierenarts consulteren. Binnen Culemborg is dat in principe uw eigen dierenarts. Indien nodig wordt uw eigen of een gespecialiseerde dierenarts geraadpleegd. De dierenartskosten zijn voor rekening van de klant. Lees meer hierover in de algemene voorwaarden.
kattenpension medische zorg
 


 

Verplichte inentingen voor de kat

De juiste inentingen staan borg voor een goede gezondheid van uw kat, maar ook van de andere katten die in het dierenpension verblijven. Wij kunnen daarom alleen katten ontvangen die volgens de regels de verplichte inentingen hebben gehad. De stickers van de entstof dienen in het boekje te zijn geplakt. Als de entingen niet in orde zijn, de stickers in het boekje ontbreken of als u het entingsboekje/dierenpaspoort vergeet, kunnen wij uw kat helaas niet in ons pension aannemen.

Kattenziekte: minimaal 2 weken en maximaal 3 jaar oud.
Niesziekte: minimaal 2 weken en maximaal 1 jaar oud.
Bb neusspray (Bordetella): minimaal 4 weken en maximaal 1 jaar oud.


 
U dient uw dier ontvlooid en ontwormd bij ons te brengen.


 

kopje hondencreche
kopje hondenpension
kopje kattenpension
 

FacebookTwitter Youtube