Reserveren

Vanaf 1 september 2022 wijden wij ons toe aan dagopvang in onze hondencrèche. Ons pension zal enkel nog in de schoolvakanties (regio midden) open zijn voor logeerpartijen. Bekijk onze nieuwe website voor meer informatie!:

www.hondencrecheA2culemborg.nl

screenshot websit hondencrecheA2culemborg 

 Reserveren

Let op: vanaf 1 september 2022 wijden wij ons toe aan dagopvang in onze hondencrèche. Ons pension is alleen in de schoolvakanties (regio midden) geopend voor logeerpartijen van honden en katten. Voor nieuwe katten hebben wij in de schoolvakanties (behalve in de zomervakantie) nog plaats. Voor nieuwe honden hebben wij helaas een klantenstop.

U kunt telefonisch bij ons reserveren op telefoonnummer: 0345-520606. Indien wij door onze werkzaamheden de telefoon niet kunnen beantwoorden, laat dan een bericht achter op ons antwoordapparaat. Klanten waarvan de hond of kat bij ons bekend is, kunnen ook reserveren via onderstaand formulier. Binnen 48 uur zullen wij uw reservering per e-mail bevestigen.

Let op: Helaas kunnen wij dieren die niet tijdig de verplichte inentingen hebben gehad niet toelaten in ons dierenpension. Op alle reserveringen zijn de algemene voorwaarden van Hondencrèche en Dierenpension A2 Culemborg van toepassing.


Reserveren via onderstaand formulier, alleen voor bestaande klanten.*= verplicht veld

 

U ontvangt een kopie van uw aangevraagde reservering per email direct nadat u de aanvraag heeft ingediend.

 

kopje hondencreche
kopje hondenpension
kopje kattenpension
 

Facebook