ReserverenReserveren

U kunt telefonisch bij ons reserveren op telefoonnummer: 0345-520606. Indien wij door onze werkzaamheden de telefoon niet kunnen beantwoorden, laat dan een bericht achter op ons antwoordapparaat. Klanten waarvan de hond of kat bij ons bekend is, kunnen ook reserveren via onderstaand formulier. Binnen 48 uur zullen wij uw reservering per e-mail bevestigen.

  • Op dit moment hebben wij een klantenstop voor logeeropvang van nieuwe honden in ons pension. Informeer voor dagopvang in onze hondencrèche naar de mogelijkheden.
  • Wij werken niet met alle hondenrassen waaronder de risicorassen en Mechelse herders.
  • Vooral in de zomervakantie regio Midden en de dagen rondom oud en nieuw is de vraag naar plek vele malen groter dan wat wij kunnen bieden. Voor boekingen in deze periodes krijgen onze klanten van de hondencrèche en vaste pensionklanten die gedurende het jaar vaker de hond of kat bij ons brengen voorrang (minimaal 15 nachten buiten de genoemde periodes). 

Let op: Helaas kunnen wij dieren die niet tijdig de verplichte inentingen hebben gehad niet toelaten in ons dierenpension. Op alle reserveringen zijn de algemene voorwaarden van Hondencrèche en Dierenpension A2 Culemborg van toepassing.


Reserveren via onderstaand formulier, alleen voor bestaande klanten.*= verplicht veld

 

U ontvangt een kopie van uw aangevraagde reservering per email direct nadat u de aanvraag heeft ingediend.

 

kopje hondencreche
kopje hondenpension
kopje kattenpension
 

FacebookTwitter Youtube