ReserverenReserveren

U kunt telefonisch bij ons reserveren op telefoonnummer: 0345-520606. Indien wij door onze werkzaamheden de telefoon niet kunnen beantwoorden, laat dan een bericht achter op ons antwoordapparaat. Klanten waarvan de hond of kat bij ons bekend is, kunnen ook reserveren via onderstaand formulier. Binnen 48 uur zullen wij uw reservering per e-mail bevestigen.

  • Wij nemen momenteel geen nieuwe ongecastreerde reuen meer aan, omdat in ons pension blijkt dat de hormonen vaak een rol spelen in hun gedrag in de roedel.
  • Wij werken niet met alle hondenrassen waaronder de risicorassen en Mechelse herders.
  • Vooral in de zomervakantie regio Midden en de dagen rondom oud en nieuw is de vraag naar plek vele malen groter dan wat wij kunnen bieden. Voor boekingen in deze periodes krijgen onze klanten van de hondencrèche en vaste pensionklanten die gedurende het jaar vaker de hond bij ons brengen voorrang (minimaal 15 nachten buiten de genoemde periodes). 

Let op: Helaas kunnen wij dieren die niet tijdig de verplichte inentingen hebben gehad niet toelaten in ons dierenpension. Op alle reserveringen zijn de algemene voorwaarden van Hondencrèche en Dierenpension A2 Culemborg van toepassing.


Reserveren via onderstaand formulier, alleen voor bestaande klanten.*= verplicht veld

 

U ontvangt een kopie van uw aangevraagde reservering per email direct nadat u de aanvraag heeft ingediend.

 

kopje hondencreche
kopje hondenpension
kopje kattenpension
 

FacebookTwitter Youtube